Viecar VP003 Car Mini OBD + USB / Type-C Interface Fault Detector V2.2 Bluetooth Diagnostic Tool

VP003
33 Lek
Vonohet 7-14 days
Sasia
Porosi e veçantë

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Detajet e produktit
VP003
16 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Referenca: RC-050a

Kabull USB Tipi-C REMAX Lesu

Kabllo të dhënash & karikimi &  Type-C i përshtatshëm për telefonat më të fundit të modelit Android (Shembull: Samsung Galaxy S8, S8 +, LG G5, G6, HUAWEI Nexus 6p dhe më shumë)

Çmimi 400 Lek
Më shumë
Porosi e veçantë

Referenca: WS-16611

Marka: Waveshare

NodeMCU-32S ESP32 WiFi+Bluetooth Development Board

1. This is the NodeMCU development board based on ESP32, features WiFi+Bluetooth connectivity, onboard CP2102 and keys. What's more, all the I/O pins of ESP-WROOM-32 module are accessible via the extension headers. 2. Thanks to the rich open-source resources, it supports development in various ways such as Lua/AT commands/MicroPython/Arduino/IOT source...

Çmimi 1 875 Lek
Më shumë
Porosi e veçantë

Follow us on Facebook